2188200118101214
logga-till-webben-170x99

LEDIGT JOBB SOM FAMILJEHEMSKONSULENT

Vi söker nu dig som är socionom eller har en liknande utbildning och som tycker om att arbeta både i ett team och med stor självständighet i det dagliga arbetet. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av socialt arbete. Som familjehemskonsulent ansvarar du för handledning och stöd till ett antal familjer och samarbetar med placerande socialtjänst. Därtill är du delaktig i att hitta passande familjer för inkommande uppdrag.

Arbetet sker i familjernas hem, på Rekons kontor i Gröndal och från ditt hem. Arbetet sker med stor frihet under eget ansvar. Du blir en viktig kugge i Rekons team samtidigt som ett självständigt arbete behöver utföras. Arbetet innebär resor och du behöver ha körkort.

Arbetsmiljön är en viktig del med bra villkor och förmåner. Du kommer till en spännande arbetsplats där vi gillar utveckling och har snabba beslutsvägar. Du kommer tillhöra ett engagerat och kreativt team under ständig utveckling.

Vi behöver en ny familjehemskonsulent som helst kan tillträda snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Hör av dig med cv och brev till jobb@rekon.se. Eventuella frågor kan ställas till verksamhetschef/VD Ingrid Österberg som du når via vx.08-673 40 50.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter