2188200118101214
logga-till-webben-170x99

Jobba som familjehemskonsulent?!

Vi söker dig som är socionom, nyfiken, tycker om att både arbeta i ett team samt med stor självständighet i det dagliga arbetet.

Konsulenttjänsten förutsätter en god organisationsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer. Du behöver gilla att träffa och ta kontakt med nya människor men också att vara villig att hugga i stort som smått. En mindre arbetsplats förutsätter goda och gränsöverskridande samarbeten. Du behöver även ha en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Arbetet innebär resor och du behöver körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med familjehem och placerade barn gärna från privata företag eller ideella organisationer. Vi strävar efter mångfald och det är positivt om du kan flera språk.
Just nu behöver vi en vikarie för hösten med ev möjlighet till förlängning.
Hör av dig med cv och brev till jobb@rekon.se , ev frågor till Ingrid Österberg som du når vi a vx. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter