2188200118101214
logga-till-webben-170x99

Ledigt jobb som Familjehemskonsulent 

Terese flyttar till Europa och vi söker nu dig som är socionom och tycker om att arbeta både i ett team och med stor självständighet i det dagliga arbetet.

Du har en god förmåga att skapa förtroende och goda relationer hos andra människor och för organisationen. Du har ett vänligt och omsorgsfullt bemötande. Vi tänker att du är villig att hugga i stort som smått då en mindre arbetsplats förutsätter goda och gränsöverskridande samarbeten. Du behöver även ha en god organisationsförmåga och en förmåga att kommunicera i tal och skrift.
Som familjehemskonsulent ansvarar du för handledning och stöd till en grupp familjer och samarbetar med placerande socialtjänst. Därtill är du delaktig i rekrytering av nya familjer samt i förfrågansarbetet. Arbetet innebär resor och du behöver ha körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med familjehem och placerade barn. För att komplettera gruppen ser vi gärna att du har erfarenhet från privata företag eller ideella organisationer. Vi strävar efter mångfald och det är positivt om du kan flera språk.

Arbetet sker ofta i familjernas hem men även från Rekons kontor eller på distans.
Vi behöver en ny familjehemskonsulent som kan helst kan tillträda den 1 augusti, intervjuer kommer att ske löpande under sommaren. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Hör av dig med cv och brev till jobb@rekon.se.  ev frågor till verksamhetschef/VD Ingrid Österberg som du når via vx.08-673 40 50.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter