2188200118101214
logga-till-webben-170x99

Våren på Rekon

Så skönt att våren är här med större möjligheter för oss alla att träffas ute då vi ska undvika smittan av Corona. Rekons medarbetare är i full gång med sitt arbete, vi jobbar för fullt med nya förfrågningar och tar hand om våra härliga familjer som har uppdrag. Våra kompetenta familjebehandlare har också utrymme för att ta emot nya uppdrag.
 Vi har haft en föreläsningsdag som var mycket intressant där Sofia Rapp delade med sig av sin kunskaper om barn och ungdomars internetanvända samt vilka faror som finns med det. Hon delade också med sig av sin egen uppväxt som placerad i ett flertal olika familjer. Mycket känslosamt och lärorikt för oss alla.
Vidare så fortsätter vi vår utveckling av företaget med nya mål. Naturligtvis bevakar vi nya upphandlingar och kämpar på med att hålla god kvalité.
Vi vill tillönska er alla där ute en skön vår!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter