2188200118101214
logga-till-webben-170x99

Att vara familjehem- ”det omöjliga yrket” eller en balansakt på slak lina?

Tillsammans med Fanny Marell, leg. psykoterapeut och AnnMarie Johansson, socionom, och ett gäng engagerade familjehemsföräldrar, tillbringade vi i november en inspirerande kväll kring det svåra med att gå nära barn som kanske lämnar en. Många känslor, tankar och funderingar senare landade vi i följande frågeställningar att arbeta vidare med.
Att lämna ifrån sig ett barn som inte vill gå, att det är svårt att veta hur man kan hjälpa till vid separationer – så att det blir så bra som möjligt, samt hur lever man med ovissheten kring om barnet ska bo kvar eller flytta.

Höstens sista familjehemsutbildning gav tydlig ledning inför utbildningsdagarna 2016!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter