2188200118101214
logga-till-webben-170x99
loading...

Nyheter

2019 > 10

Ett av våra fantastiska jourhem fick i samband med ett avslut ett fint meddelade av den placerade som beskriver hur hen fick en annan syn på livet. Ungdomen beskriver hur hen utvecklades under tiden i jourhemmet och lärde sig mycket nytt som hen kommer att ta med sig. 
Härligt med en sån postiv hälsning från en ungdom som varit placerad via oss!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Det var många som kom till våra nya fina lokaler på Ormbergsvägen för att delta på vår senaste föreläsning, här hoppas vi kunna ses och ha många intressanta föreläsningar och träffar framöver!
Föreläsaren denna gång var författaren och familjebehandlaren Dan Forsström som pratade om ämnet  ''hur vi möter barn och unga i empatisk kommunikation och förstår dess reaktioner och känslor''. Men även om att förstå sina egna reaktioner och känslor. Föreläsningen upplevdes av deltagarna som givande och det var flera som ville att Dan skulle komma tillbaka igen.
Det blev många diskussioner om stort och smått mellan oss som deltog, erfarenheter och klokskap reflekterades mellan oss.  

Vi fick tillgång till Dans föreläsningsmaterial. Om någon är intresserad av materialet kan vi skicka det via mail!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Idag hälsar vi Helena Hofmann välkommen till oss på Rekon! Helena kommer att arbeta som familjehemskonsulent och vi är glada över att ha henne i vårt team!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »
-

Vi finns för er!

Jourhem
Familjehem
Förstärkta placeringar
Hem för skydd
Familjebehandling
Utredning
Hem för hela familjer med utredning/behandling 


Varje situation är unik och vi arbetar tillsammans med er för ett lyckat resultat.

Ring 08-673 40 50 eller skriv till forfragningar@rekon.se