2188200118101214
logga-till-webben-170x99

Kontorsassistent vik

Vi söker dig som vill vikariera för Denice som går på föräldraledighet. Här blir du en viktig del i det dagliga arbetet!
Du trivs med att arbeta nära verksamheten och är en nyfiken, engagerad och positiv person som är noggrann och effektiv i ditt arbete. Du trivs med att vara en viktig del i ett team, samtidigt som du kan ta egna initiativ.

Du är social, engagerad och kommunikativ och gillar när det händer mycket under en arbetsdag. I rollen som kontorsassistent är det viktigt att ha en prestigelös inställning då du kommer att få ta dig an olika arbetsuppgifter, högt som lågt. Du gillar att hitta lösningar och har god förmåga att skapa goda relationer.
Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med IT-frågor, dokumenthantering, intern- och extern kommunikation, stöd till medarbetare m.m.

Vi vill att du har stor vana och god erfarenhet av att arbeta i MS Office 365, med redigeringsprogram och har goda datorkunskaper. Vi strävar efter mångfald och det är positivt om du kan flera språk.
Rekon är ett företag verksamt inom den sociala sektorn. Vi arbetar i huvudsak med stöd och handledning till familjer som tar emot placerade barn och ungdomar. Vi är det småskaliga, nära och flexibla företaget och våra uppdragsgivare är kommuner främst i Stockholms län.

Vi behöver en vikarie som kan tillträda i juni. Bra om du kan arbeta några dagar i maj för introduktion. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan även om du går sista året på gymnasiet.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Det betyder att den kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde efter överenskommelse.

Hör av dig med cv och brev till jobb@rekon.se!
Läs mer om tjänsten och vart du ansöker här

TIMANSTÄLLDA FÖR ÖPPENVÅRD

Är du socionom/familjebehandlare?
Arbetar du som socionom och har erfarenhet från barn-, ungdoms- och familjearbete? Hör i så fall av dig till oss om du vill ha extrauppdrag som utredare av familjehem eller att göra enstaka utredningar åt socialtjänsten. Rekon har ramavtal med flera kommuner i Stor-Stockholm när det gäller öppenvård.

Du som har en akademisk grundutbildning och vidareutbildning som familjebehandlare, hör av dig till oss då vi är intresserade av att stärka vårt team.

Rekons mål är att bemanna alla uppdrag med två medarbetare. Det ger en möjlighet till reflektion och kvalitetskontroll. Nya medarbetare ska arbeta i par med Rekons rutinerade medarbetare, allt för att säkerställa arbetsmetoder och kvalitet.

Om du är intresserad kan du höra av dig till oss via formuläret på kontaktsidan.

Välkommen!