2188200118101214
logga-till-webben-170x99
loading...

Nyheter

2017 > 01

Vill du ha möjlighet att arbeta för att ge barn och ungdomar bra familjehem, aktivt forma ditt dagliga arbete samt bidra till utveckling? Då är du den vi söker!

Vår familjehemskonsulentgrupp behöver dig som är kvicktänkt, flexibel, nyfiken och som gärna jobbar med att göra snabba och kvalitativa bedömningar. Du får ett särskilt ansvar för den svåra men oerhört centrala och därmed viktiga funktionen att utifrån en förfrågan hitta ett passande hem. Något som oftast behöver gå ganska fort!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Nu har vi startat en grupphandledning för våra jour-och familjehem som tar emot barn på flykt. Handleddaren för gruppen är Elisabeth Trillkott, familjeterapeut och jourhemsförälder.

Första handledningstillfället var intressant och givande och vi ser fram emot fler lärorika handledningsträffar under våren / Familjehemskonsulent Tekla Melin

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Året har startat och vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med våra familjehem och andra samarbetspartners. Vi har många spännande saker på gång som vi kommer att berätta om vartefter. Utvecklingen av befintligt arbete och nya utmaningar. 

Är du nyfiken på att samarbeta med oss? Hör av dig om du är socionom och vill arbeta med oss, även om det är på timme  som familjebehandlare, eller om du är en familj som vill göra en insats som familjehem. 
 
Allt gott- vi hörs!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »
-

Vi finns för er!

Jourhem
Familjehem
Förstärkta placeringar
Hem för skydd
Familjebehandling
Utredning
Hem för hela familjer med utredning/behandling 


Varje situation är unik och vi arbetar tillsammans med er för ett lyckat resultat.

Ring 08-673 40 50 eller skriv till forfragningar@rekon.se