2188200118101214
logga-till-webben-170x99
loading...

Nyheter

2023

Vi vill önska alla våra familjer, uppdragsgivare och andra samarbetspartners en god jul och ett gott nytt 2024!
Under helgerna går det att nå oss som vanligt på vårt växelnummer 08-673 40 50, det går även bra att mejla in förfrågningar till forfragningar@rekon.se.

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Placerad ur ett barns perspektiv - Det var temat för årets sista familjehemsutbildning där vi tillsammans med Pauline Gröholt, klinisk familjeterapeut, fick mer förståelse för barnets upplevelse.

En grupp engagerade familjer tog sig till Gröndal för att lära sig mer och utbyta erfarenheter med varandra.

Tack för en välbehövlig vitamininjektion och vi ses igen till våren!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Vi söker nu dig som är socionom eller har en liknande utbildning och som tycker om att arbeta både i ett team och med stor självständighet i det dagliga arbetet. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av socialt arbete. Som familjehemskonsulent ansvarar du för handledning och stöd till ett antal familjer och samarbetar med placerande socialtjänst. Därtill är du delaktig i att hitta passande familjer för inkommande uppdrag.

Arbetet sker i familjernas hem, på Rekons kontor i Gröndal och från ditt hem. Arbetet sker med stor frihet under eget ansvar. Du blir en viktig kugge i Rekons team samtidigt som ett självständigt arbete behöver utföras. Arbetet innebär resor och du behöver ha körkort.

Arbetsmiljön är en viktig del med bra villkor och förmåner. Du kommer till en spännande arbetsplats där vi gillar utveckling och har snabba beslutsvägar. Du kommer tillhöra ett engagerat och kreativt team under ständig utveckling.

Vi behöver en ny familjehemskonsulent som helst kan tillträda snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Hör av dig med cv och brev till jobb@rekon.se. Eventuella frågor kan ställas till verksamhetschef/VD Ingrid Österberg som du når via vx.08-673 40 50.

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Det har blivit dags för höstens familjehemsdag här hos oss på Rekon. Vi kommer att fortsätta samtalsserien om barn som utmanar tillsammans med föreläsaren Pauline Gröholt. Denna gång kommer vi tillsammans med Pauline utforska ämnet separation.

Föreläsningen kommer att äga rum på Ormbergsvägen 6, 117 67 Stockholm den 16/11 kl. 10.00-14.00.

Vi ser fram emot en dag tillsammans med våra familjehem! 

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten är på ingång. Vi på Rekon hoppas att ni alla har haft en härlig sommar och en skön ledighet!

Vi finns som vanligt tillgängliga dygnet runt på vårt växelnummer 08-673 40 50 och gällande förfrågningar så går det även bra att skicka in dessa till oss på forfragningar@rekon.se. 

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Nu är sommaren här och förhoppningsvis lite sol och värme! Vi på Rekon är tillgängliga som vanligt hela sommaren och nås på vårt växelnummer 08-673 40 50 dygnet runt. Förfrågningar kan även skickas via mail till forfragningar@rekon.se.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Det har blivit dags för vårens första föreläsning här hos oss på Rekon. Vi kommer att fortsätta samtalsserien om hur man möter upp barn som utmanar. Denna gång kommer familjeterapeuten som även är ett erfaret familjehem, Pauline Gröholt, att hålla i föreläsningen.
Föreläsningen kommer att äga rum på Ormbergsvägen 6, 117 67 Stockholm den 20/4 från kl. 10.00-14.00.
 
Vi ser fram emot en dag tillsammans med våra familjehem!
 

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Vi söker nu dig som vill vikariera för Denice som går på föräldrarledighet.
Är du nyfiken, effektiv och kommunikativ samt har goda datorkunskaper och  god vana att arbeta i MS Office 365, då är det kanske dig vi söker!

Läs mer om tjänsten och vart du ansöker här!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Då kanske ni är familjen vi söker!
I samarbete med våra familjer skapar vi nya möjligheter för barn och unga. Det är bra om du har erfarenhet sedan tidigare och har en utredning från en kommun. Rekon har ramavtal med som gott som alla kommuner i Stockholms, Uppsala och Södermanlands län samt med Örebro mfl kommuner. Vi berättar gärna mer om oss – kontakta oss via info@rekon.se.

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »
-

Vi finns för er!

Jourhem
Familjehem
Förstärkta placeringar
Hem för skydd
Familjebehandling
Utredning
Hem för hela familjer med utredning/behandling 


Varje situation är unik och vi arbetar tillsammans med er för ett lyckat resultat.

Ring 08-673 40 50 eller skriv till forfragningar@rekon.se