2188200118101214
logga-till-webben-170x99
loading...

Nyheter

2022 > 06

Vi hoppas att ni har fått en fantastisk start på sommaren fylld med sol och bad!

Vi vill påminna er om att vi arbetar på som vanligt här på Rekon och att vi finns tillgängliga dygnet runt på vårt växelnummer 08-673 40 50, det går såklart även bra att skicka in förfrågningar till oss på forfragningar@rekon.se

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Terese flyttar till Europa och vi söker nu dig som är socionom och tycker om att arbeta både i ett team och med stor självständighet i det dagliga arbetet.

Du har en god förmåga att skapa förtroende och goda relationer hos andra människor och för organisationen. Du har ett vänligt och omsorgsfullt bemötande. Vi tänker att du är villig att hugga i stort som smått då en mindre arbetsplats förutsätter goda och gränsöverskridande samarbeten. Du behöver även ha en god organisationsförmåga och en förmåga att kommunicera i tal och skrift.
Som familjehemskonsulent ansvarar du för handledning och stöd till en grupp familjer och samarbetar med placerande socialtjänst. Därtill är du delaktig i rekrytering av nya familjer samt i förfrågansarbetet. Arbetet innebär resor och du behöver ha körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med familjehem och placerade barn. För att komplettera gruppen ser vi gärna att du har erfarenhet från privata företag eller ideella organisationer. Vi strävar efter mångfald och det är positivt om du kan flera språk.

Arbetet sker ofta i familjernas hem men även från Rekons kontor eller på distans.
Vi behöver en ny familjehemskonsulent som kan helst kan tillträda den 1 augusti, intervjuer kommer att ske löpande under sommaren. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Hör av dig med cv och brev till jobb@rekon.se.  ev frågor till verksamhetschef/VD Ingrid Österberg som du når via vx.08-673 40 50.

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Sommaren närmar sig och förhoppningsvis värme, sol, lek och avkoppling! Vi på Rekon finns här hela sommaren och tar gärna emot nya förfrågningar. Om du inte når oss på våra direktnummer ring på 08- 673 40 50 där svarar alltid någon, dygnet runt.
 

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »
-

Vi finns för er!

Jourhem
Familjehem
Förstärkta placeringar
Hem för skydd
Familjebehandling
Utredning
Hem för hela familjer med utredning/behandling 


Varje situation är unik och vi arbetar tillsammans med er för ett lyckat resultat.

Ring 08-673 40 50 eller skriv till forfragningar@rekon.se