2188200118101214
logga-till-webben-170x99
loading...

Nyheter

2016

Önskar vi på Rekon alla samarbetspartners, barn, ungdomar och familjehem!

Vi finns här som vanligt under helgerna så det går bra att ringa eller maila in förfrågningar. Det går även bra att ringa om du vill veta mer om Rekon eller om du är en familj som funderar kring att bli familjehem. Välkommen!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Nu är det klart. Den 26 oktober på förmiddagen kommer Calle Fjellman, socionom, leg. terapeut och pratar om affekter dvs. känsloreaktioner.

Nästa tillfälle blir den 7 december på eftermiddagen, och då gästas vi av Åsa-Marie Sandelin, leg. arbetsterapeut, leg. psykoterapeut och stand-up:are.

Mer om innehåll, plats, exakta tider kommer med inbjudan första veckan i oktober. Håll utkik!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Laddade med sol och sommar ser vi fram emot en spännande och utmanande höst tillsammans med våra samarbetspartners.

Vi arbetar intensivt med att förbättra och fördjupa vårt arbete med jour- och familjehem. Om du är intresserad av att ta emot ett barn i ditt hem ring oss på 08-673 40 50, så berättar vi gärna mer. Under hösten blir det ett par utbildningstillfällen för familjehem som det snart kommer mer information om.

Vi hörs!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Den sköna sommaren är här och innefattar för de flesta av oss perioder av ledighet så även på Rekon. Vi finns här hela sommaren för att ta emot förfrågningar och för att stödja våra familjehem. Säkraste sättet att nå oss är via vårt växelnummer 08-673 40 50. Hör gärna av dig för ett samtal om ev. samarbete!

Med önskan om en skön sommar!
Från oss alla på Rekon

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Vi på Rekon vill önska alla våra samarbetspartner en glad midsommar!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Utbildningsdag för dig som är familjehem hos Rekon.

Vi återkommer med en utbildningsdag med Malou Magnusson, leg psykoterapeut och handledare, med fokus på trauma den 31 maj.

Malous tidigare föreläsningar har varit mycket omtyckta av våra familjehem och nu står många av oss i ett arbete där vi möter många barn och ungdomar som har trauma med sig i bagaget. Vi ser det som oerhört viktigt att vi påminner oss själva om vad detta betyder och lär oss mer. Vi börjar klockan 12:15. VÄLKOMNA!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Två av våra medarbetare går på föräldraledighet i sommar och vi är glada att Susanne Mattsson redan nu börjat som vik ekonomiassistent, välkommen Susanne!
Välkommen att höra av er till Susanne med frågor kring fakturor.

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Den 7 mars började Marie Möller på en ny tjänst som familjehemskonsulent. Hon har lång erfarenhet från att arbeta med familjehem och som socialsekreterare med barn och ungdomar. Vi är glada över att hon valt att börja jobba hos oss, välkommen!

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Rekons öppenvårdsteam behöver förstärkning av socionomer med vidareutbildning som har steg 1 / familjebehandling och som på timbasis vill jobba hos oss  med  barnutredningar och familjebehandlingsuppdrag.
Hör av dig så berättar vi mer! Maila ett cv och en presentation av dig själv till jobb@rekon.se eller ring på 08-673 40 50

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »

Rekons kontor har fått förstärkning med Denice Niiranen vår första kontorsassistent! Vi är glada över att ha fått en bra förstärkning som ökar vår tillgänglighet per telefon och mail. Hon kommer att vara den som svarar först på vårt växelnummer, skriver avtal med mera.

I början av februari utökades familjehemskonsulentgruppen med AnneSophie Lindar. Hon har under många år arbetat med familjehem på en kommun i storstockholmsområdet och kommer nu senast från socialjouren. Hennes långa erfarenhet kompletterar gruppens erfarenheter!

Bägges kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Läs hela inlägget och se äldre inlägg »
-

Vi finns för er!

Jourhem
Familjehem
Förstärkta placeringar
Hem för skydd
Familjebehandling
Utredning
Hem för hela familjer med utredning/behandling 


Varje situation är unik och vi arbetar tillsammans med er för ett lyckat resultat.

Ring 08-673 40 50 eller skriv till forfragningar@rekon.se